Bijzondere afscheidsrituelen

Tastbaar aandenken

Afscheidsrituelen... ze horen bij het leven. Je verliest een dierbare heel dichtbij je of uit je omgeving en er blijft een lege plek achter. Om tot 'aanvaarding'de laatste fase van rouwverwerking te komen (zie bijvoorbeeld onze blog daarover) kan een afscheidsritueel erg belangrijk zijn

Traditioneel kan dit een kerkdienst zijn of een bijeenkomst in de aula van een uitvaartcentrum, de begrafenis of crematie zelf en ook het gezamenlijke kopje koffie met plakje cake maakt deel uit van een dergelijke ritueel. Daarnaast zijn er ook enkele hele bijzonderee mogelijkheden die we hier graag aan u presenteren.

De 'afscheidsboom'
Op verschillende plekken in Nederland bieden we de mogelijkheid een ‘afscheidsboom’ te planten voor- en uit naam van een dierbare.

 

Lees verder
as uitstrooien op zee

As uitstrooïng
Omringd door een aantal dierbaren, kunt u afscheid nemen van uw dierbare door middel van een intieme asverstrooiing op zee of op een rivier.

Alle bijzondere rituelen zijn 'op maat' gemaakt. Dat betekent dat er heel veel aan uw wensen kan worden aangepast. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we uw afscheidsritueel zo mooi en persoonlijk mogelijk kunnen invullen.

Aanvraagformulier

U kunt onderstaand formulier gebruiken voor het aanvragen van een dienst of voor meer informatie over de diensten die op deze website worden aangeboden. Wij streven er naar altijd binnen een dag te reageren.