energietherapie

Eugène Klooster was al jong geïnteresseerd in de “grotere werkelijkheid”. In 1990 begon hij met reiki en hij richt vanaf dat moment en sinds kort volledig op energietherapie en aurareading. Zelf zegt hij  “Mocht je ervaren dat in je huis een onverklaarbare onprettige energie hangt, dan zou het mogelijk kunnen zijn dat er energie is blijven hangen van overleden personen. Met name jonge kinderen zijn gevoelig voor de ongeziene wereld. Dit is vaak beangstigend en levert slaapproblemen op”.
De link naar het werkveld van prachtig afscheid is enerzijds de functionele combinatie met reïncarnatietherapie. De vlog die wij maakten met zijn vrouw Ingrid. Anderzijds gaat het onderwerp verder in op de vlog over het spiritueel medium die we al 2021 maakten met Vanessa Koomen.

Het verhaal met Eugène Klooster gaat een stuk verder dan we hier qua relevantie en onderwerp op deze website aan de orde willen laten komen. Het is echter zo dat bij de previewing van deze vlog er door meerdere mensen gevraagd werd naar wat er dan nog meer besproken is. Hieronder staat daarom de uitgebreide onbewerkte versie maar wel met de uitdrukkelijke disclaimer dat het gesprek een wending neemt die qua inhoud door mensen als controversieel of buiten hun comfortzone kan worden ervaren. We hebben ervoor gekozen om het gesprek zoveel mogelijk integraal weer te geven en alleen de stops eruit gemonteerd.  Omdat in ons DNA ‘het genieten van verschillen’ zit, nodigen we u graag uit dit filmpje van 11,5 minuut te bekijken en zelf uw gedachte erover te bepalen. Wij laten derhalve onze visie (die binnen ons team ook niet eensluidend is) buiten beschouwing.