Persoonlijke souvenirs op maat gemaakt

Tastbaar aandenken

Een foto in een fotolijstje. Bijna iedereen heeft deze thuis staan. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om iets tastbaars en voelbaars op een mooi en zichtbaar plekje te zetten dat de herinnering nog warmer maakt. Hieronder staan drie voorbeelden.

Klik op de foto voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen en levertijd.

Schilderij op basis van een foto

Schilderij van een foto

In verschillende stijlen en geheel naar uw persoonlijke voorkeur maken wij echte handgeschilderde portretten van uw favoriete foto en lijsten die voor u in.
Dienblad met een foto

Een dienblad met een foto

Een houten dienblad met een foto van degene waar u afscheid van heeft moeten nemen is een prachtige dagelijkse herinnering aan hem of haar.

Een mozaïek op maat

Mariël Klein maakt mozaïeken vanuit een foto maar ook vanuit een idee, vorm, kleur of onderwerp dat u een dierbaar persoon op speciale manier doen herinneren.

Joyce van Caspel schildert een portret of beeltenis van uw dierbare dat' leeft' omdat de emotie en energie voelbaar en zichtbaar zijn.
Een mozaïek als persoonlijk souvenir van een dierbare. Mariël  Klein maakt het voor u

Aanvraagformulier

U kunt onderstaand formulier gebruiken voor het aanvragen van een dienst of voor meer informatie over de diensten die op deze website worden aangeboden. Wij streven er naar altijd binnen een dag te reageren.