Profiel Voorbeeld

Marion Horvers Vlasblom

Specialisatie

Uitvaartbegeleiding en uitvaartleiding

Locatie

Haar basis ligt in Noord Holland en daarbuiten werkt ze op verzoek

Biografie

Marion heeft jarenlang diverse (leidinggevende) functies vervuld binnen de zorg, waarbij ze zich altijd bezig hield met de complexe registratie binnen de zorg. Haar expertise in dit vak is nog steeds aanwezig en toepasbaar, maar ze heeft haar focus gelegd op haar eigen uitvaartorganisatie. In 2017 heeft ze besloten om haar hart te volgen en haar jarenlang gekoesterde wens om families te begeleiden in aanloop naar en bij het afscheid van hun overleden dierbare. Na het voltooien van de opleiding tot uitvaartbegeleider in 2018, is ze direct gestart in dit prachtige vak. Inmiddels heeft ze ook haar bedrijf 'De Uitvaartwens' opgestart en heeft ze al vele families mogen bijstaan tijdens een zware periode in hun leven.

Referenties/ervaringen

Toen onze moeder een hersenbloeding kreeg en we hoorde dat ze binnen een half uur zou komen te overlijden waren we totaal in paniek en we belde direct Marion hoe te handelen. Marion is een familielid en vriendin van ons dus zij voelde als geen ander ons verdriet en paniek aan. Ondanks dat zij zelf zeer emotioneel betrokken was heeft zij direct de touwtjes in handen genomen en ons door een loodzware periode geleid. We zijn je dankbaar voor alle lieve woorden en steun ,voor de goede organisatie rond de plechtigheid en voor nog veel meer mooie en warme momenten .Marion je bent een topper en wij gunnen iedereen zo’n betrokken begrafenis onderneemster.
Hetty van Doorn

Ook langs deze weg wil je danken voor de prettige en vakkundige begeleiding na het overlijden van onze moeder. Je hebt oog voor de mens en je begeleiding is professioneel. De persoonlijke wens van mijn vrouw om mijn moeder na overlijden te wassen kon door jouw kennis ingevuld worden. Juist deze tedere en emotionele momenten weet je zorgvuldig te begeleiden. Mijn dank daarvoor, ook namens mijn vrouw.
Pieter Dikker

Gedreven en gepassioneerd zorgen voor een persoonlijke invulling van de uitvaart, dat is Marion. Bijzonder om te ervaren hoe ze haar ruime kennis en ( levens) ervaring, goed weet te combineren in dit vak. In de geest van mijn overleden moeder, noem ik Marion een vakvrouw. Ze gaat voor het beste resultaat, als mens. Luistert goed naar de wensen, vraagt door, komt met suggesties, is transparant en regisseert waar nodig. Ik kijk terug op een mooi afscheid van mijn moeder, daar heeft Marion een hele belangrijke bijdrage aan geleverd. Bedankt !
Bert Dikker

Toen in augustus 2019 mijn alleenstaande broer op hoge leeftijd overleed, zocht ik via internet naar een geschikte uitvaartondernemer. Een vijftal offerten per e-mail ontvangen, veelal gevolgd door een telefonisch contact. En reeds in deze nog prille fase van contact onderscheidde Marion zich van de overige aanbieders. Zonder de anderen te kort te doen was met Marion ‘de click’ open en naturel. De openheid bleek ook in het aanbod van mogelijkheden in uitvoering en de daaraan verbonden kosten. Alles transparant en fair. Kortom, het verloop van de uitvaartplechtigheid was geheel naar wens. Het was dan ook evident dat na het plotselinge overlijden van onze jongste zoon Tom in oktober 2019 Marion werd belast met alles, maar dan ook alles, rond de uitvaart van Tom. Terugkijkend naar de treurige periode, kunnen wij ook vandaag nog met een zekere voldoening zeggen; Marion, je was een grote steun, een vakvrouw. Dank voor jouw tomeloze inzet.
Egbert Klaassen

Actief vanaf

2010
Terug naar: