Reïncarnatietherapie

In onze 17de vlog hebben wij in Harderwijk een ontmoeting met regressie- en reïncarnatietherapeute Ingrid Klooster. Regressietherapie Harderwijk is de naam van zowel haar website als haar praktijkruimte waar zij een therapie aanbiedt ‘in een vorm die het beste bij jou past. Ik help je graag met behulp van bewezen effectieve therapie om weer te gaan léven in plaats van ‘overleven’.  

Problemen waar iemand mee worstelt kunnen een veelheid aan oorzaken hebben die vaak terug te voeren zijn naar iemands eerste jaren en stappen in deze wereld… maar soms ook hun oorsprong vinden in traumatische ervaringen uit een vorig leven.

Zelfs als reïncarnatie niet past in iemands geloof of wereldbeeld, kan reïncarnatietherapie toch een prima oplossing zijn om van bepaalde problemen af te komen. Hoe dat werkt vertelt Ingrid aan ons.
On a personal note: ‘ik heb zelf deze therapie aan den lijve ondervonden en kreeg een heel verrassende ervaring die in korte vorm aan het eind van de vlog nog even als voetnoot is toegevoegd’. (Erik Vermij).