Muziek bij afscheid

Richie, Lionel – Hello

Richie, Lionel - Hello

Schrijver(s): Lionel B. Jr. Richie

I’ve been alone with you inside my mind
And in my dreams I’ve kissed your lips a thousand times
I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you’re looking for?

I can see it in your eyes, I can see it in your smile
You’re all I’ve ever wanted and my arms are open wide
‘Cause you know just what to say, and you know just what to do
And I want to tell you so much, I love you

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again how much I care
Sometimes I feel my heart will overflow
Hello, I’ve just got to let you know

‘Cause I wonder where you are and I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?
Tell me how to win your heart, for I haven’t got a clue
But let me start by saying, I love you

Hello, is it me you’re looking for? ‘Cause I wonder where you are and I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?
Tell me how to win your heart, for I haven’t got a clue
But let me start by saying, I love you

‘Cause I wonder where you are and I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?
Tell me how to win your heart, for I haven’t got a clue
But let me start by saying, I love you

Nadat Lionel Richie de Commodores verlaat wordt zijn eerste album Lionel Richie meteen een van de bestverkopende albums van 1982. Het tweede album, Can't Slow Down, doet het nog beter. Mede door de single 'Hello', die Lionel Richie de status van superster bezorgt. 'Hello' is de eerste single van Motown waar meer dan een miljoen exemplaren verkocht worden. Het meisje dat de blinde beeldhouwster speelt in de beroemde clip is de dan 26-jarige (ziende) actrice Laura Carrington. Het nummer appelleert tekstueel ook sterk aan de emoties van iemand te zijn kwijtgeraakt: Ik was alleen met jou in mijn gedachten, En in mijn dromen heb ik je lippen duizend keer gekust, Ik zie je soms voorbij mijn deur komen, Hallo, zoek je mij? Want ik vraag me af waar je bent en ik vraag me af wat je doet ...