Uitvaart, live op TV

Een uitvaart overal ter wereld 'live'kunnen volgen op een besloten tv-kanaal

Plotseling en soms geheel onverwacht moet er van alles geregeld worden. Er worden kaarten gestuurd en je wilt graag dat mensen afscheid kunnen nemen. Maar soms geeft dat grote problemen. We worden allemaal steeds ouder en verspreiden ons steeds verder over de wereld.

Iedere uitvaart kent dezelfde uitdagingen. Sommige mensen willen niets liever dan er bij zijn… maar dat is om allerlei redenen, zoals het Corona virus, onmogelijk. Toch wil je het gevoel hebben dat je dichtbij bent en dat lukt niet met alleen een live-stream vanuit een aula die soms wordt aangeboden… Daarom bieden wij nu deze unieke service aan.

kist in de auto

Onze ervaren cameramensen brengen een uitvaart 'betrokken' in beeld. Daarmee bedoelen we dat zij alles vastleggen alsof ze door de ogen van een naast familielid de uitvaart meemaken. De kijkers over de hele wereld zitten dan op de eerste rij voelen zich echt betrokken in het afscheid.

live uitvaart in coronatijd webversie

Ook en vooral in coronatijd kunnen wij veilig een uitvaart 'dichtbij' hengen. We zenden niet een  vaste stream uit vanuit de aula van een condoleance-centrum of kerk maar volgen de complete uitvaart van 'dichtbij' maar op voldoende afstand'. Nooit hinderlijk aanwezig en corona-veilig.

gaanonimiseerde live pagina vrouw, uitgelicht

U krijgt een persoonlijke pagina waar naar keuze iedereen straks toegang heeft of alleen mensen met het toegangswoord. Daar kan live de hele plechtigheid bekeken worden en ook een reactie worden achter gelaten. Naar keuze kunt u ook een video samenvatting bestellen.

Naar uw keuze kunnnen we de live uitvaart reportage  (kosteloos) ook plaatsen als herdenking op onze zustersite www.inonzegedachten.nl

We beschikken over ervaren professionals die dit voor u kunnen realiseren. Achter de foto vindt u hun profiel.