Uitvaartbegeleiders & uitvaartleiders

Aanbieders en locaties

En dan is opeens het moment daar.... soms voor jou volslagen onverwacht waar een ander het al van verre zag aankomen. Je bent iemand kwijt geraakt, voelt je verloren en toch moet je opeens allerlei belangrijke beslissingen gaan nemen over hoe het afscheid er uit moet gaan zien.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat de hele uitvaartbranche nou niet bepaald gekenmerkt wordt door een vriendelijke prijsstelling. 'U wilt toch het allermooiste?" hoor je soms in gedachten tegen je zeggen... en dan is iemand die aan jou kant staat en zuinig is met jouw portemonnee zonder concessies aan het resultaat, een geruststellend gevoel.

Veel uitvaartbegeleiders(organisatoren) zijn daarnaast ook gelijk uitvaartleider. Andersom is dat niet zo. Hieronder vindt u ervaren en zeer betrokken partners die hun rol in  een afscheid optimaal en op maat  kunnen invullen.

uitvaartleider 2

De uitvaartbegeleider/organisator
Uw onafhankelijke aanspreekpunt in alles rondom het afscheid en de uitvaart. Op maat van uw wensen worden alle details ingevuld en niet vanuit alle belangen en de beperkingen van een grote uitvaartpartij

uitvaartleider

De uitvaartleider
Dit is de gastheer/gastvrouw die alle facetten rondom de uitvaart zelf aan elkaar verbindt en aankondigt. Bijna altijd opent de uitvaartleider met een warm invoelende speech over de overledene

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Klit u op een foto voor meer informatie zoals het werkgebied, referenties en het werkgebied van de uitvaart(bege)leider