Uitvaartorganisatoren & uitvaartleiders

Uitvaartverzorging

En dan is opeens het moment daar. Soms voor jou volslagen onverwacht, waar een ander het al van verre zag aankomen. Je bent iemand kwijt geraakt, voelt je verloren en toch moet je opeens allerlei belangrijke beslissingen gaan nemen over hoe het afscheid er uit moet gaan zien.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat de hele uitvaartbranche nou niet bepaald gekenmerkt wordt door een vriendelijke prijsstelling. 'U wilt toch het allermooiste?" hoor je soms in gedachten tegen je zeggen... en dan is iemand die aan jou kant staat en zuinig is met jouw portemonnee zonder concessies aan het resultaat, een geruststellend gevoel. Veel uitvaartorganisatoren) met name in de kleinere organisaties, zijn daarnaast ook gelijk uitvaartleider.

Eén van de belangrijkste redenen om  onze Droofer uitvaartreviews te lanceren was het feit dat geen van de uitvaartondernemingen een kritische of negatieve beoordeling op de eigen site zal plaatsen. Wij doen dat wel ongeacht de eventuele zakelijke relatie die wij nu of in de toekomst met die uitvaartonderneming (kunnen) hebben.

De uitvaartorganisator

Uw aanspreekpunt in alles rondom het afscheid en de uitvaart. Op maat van uw wensen worden alle details ingevuld. Er wordt gekeken naar een eventuele verzekering van de overledene en welke kosten de nabestaanden kunnen verwachten .o.b.v. de wensen. De financiële afwikkeling gaat ook via deze organisator die u na afloop een gedetailleerde afrekening zal sturen.

uitvaartleider

De uitvaartleider (gastheer/vrouw)

Dit is de gastheer/gastvrouw die alle facetten tijdens de uitvaart aan elkaar verbindt. IN het geval van grotere organisaties krijgen de nabestaanden een gastheer/vrouw uit die organisatie toegewezen. Bijna altijd opent de uitvaartleider met een warm invoelende speech over de overledene en kondigt hij/zij volgende sprekers en onderdelen van de uitvaart aan.

Aanvraagformulier

U kunt onderstaand formulier gebruiken voor het aanvragen van een dienst of voor meer informatie over de diensten die op deze website worden aangeboden. Wij streven er naar altijd binnen een dag te reageren.

  • U mag ook alleen uw voorletter en achternaam invullen.
  • Wij sturen nooit ongevraagd email.
  • Als u per telefoon benaderd wilt worden n.a.v. uw bericht.
  • Maak een keuze uit een aantal onderwerpen. Dat helpt ons om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.