Grafstenen, monumenten & gedenktekens

Tastbaar aandenken

We willen allemaal herinnerd worden en ook onze geliefden herinneren. Dat is een onderdeel van onze  menselijke natuur. Er zijn door onze geschiedenis heen veel mensen die nalatenschappen hebben achtergelaten die door hun gedachtegoed en prestaties hun leven ver overschrijden - Nelson Mandela, Toon Hermans, Willem Drees -,  die lijst kunnen we oneindig lang maken.

Maar afgezien van het inspireren van de strijd tegen apartheid en racisme, het schrijven en vertolken van prachtige liedjes en teksten, of de grondlegger zijn van onze oudedagsvoorziening, is de vraag hoe we ervoor kunnen zorgen dat we nog lang herinnerd worden nadat we er zelf niet meer zijn?

Een van de manieren is om ervoor te zorgen dat een grafsteen of grafmonument zo uniek mogelijk is, want iedereen waardeert een smaakvol en toepasselijk gedenkteken.

Een grafmonument of grafsteen nog onderscheidender maken, dat kan met de toevoeging van een mozaïek als tweede steen of als ornament op een steen

met- of zonder naamplaat applicatie

Prachtige mozaïekzuil... als tweede steen bij een graf of als herinneringsornament in een tuin. Er kan altijd een speciale naam en/of tekst aan het mozaïek worden toegevoegd

Aanvraagformulier

U kunt onderstaand formulier gebruiken voor het aanvragen van een dienst of voor meer informatie over de diensten die op deze website worden aangeboden. Wij streven er naar altijd binnen een dag te reageren.