Droofer uitvaartreviews

Mede geïnspireerd door onze ervaringen en door de horror-uitvaartblog die wij in 2021 hebben gepost, zijn wij onderzoek gaan doen naar de kwaliteit van uitvaartprofessionals vanuit de ervaring van hun cliënten (familie/nabestaanden van een overledene).

Veel uitvaartleiders, begeleiders, rouwtherapeuten en overige aanbieders rondom het afscheid & uitvaart, zetten reacties en reviews op hun eigen website. Maar wat je daar leest, is natuurlijk wel gekleurd. Heel begrijpelijk want een slechte review op je eigen site zetten, is niet erg goed voor de eigen promotie. Dus… hoe betrouwbaar zijn zulke reviews?
Dan zijn er enkele portalen die (soms indirect) ook beoordelingen plaatsen maar dat zijn beoordelingen van aanbieders die betalen voor hun plek op dat portaal. Dus alweer… hoe betrouwbaar zijn die reviews?

Voor Droofer doen wij het anders en kan iedere aanbieder kosteloos een eigen beoordelingspagina krijgen. Alle basisgegevens worden daar vermeld en iedereen kan er een Droofer beoordeling achterlaten. Een aanbieder kan ook kiezen voor een uitgebreide eigen pagina met meer mogelijkheden en communicatie.

Om de diensten te kunnen aanbieden voor een natuurbegrafenis  in samenwerking met ‘stichting Gedachtenveld’ i.o. is het een voorwaarde dat een aanbieder bij ons een pagina heeft waar mensen hun beoordelingen kunnen achterlaten. Maar dat kan dus gewoon ook een kosteloze pagina zijn. Dit omdat wij kwaliteit en openheid van cruciaal belang vinden ’omdat je een afscheid nou eenmaal niet over kunt doen’.

Droofer - uitvaart reviews
beoordeling

Wij beoordelen

  • Uitvaartondernemingen (organisatoren)
  • Uitvaartleiders (gastheer/gastvrouw)
  • Rouwtherapiën/rouwtherapeuten
  • Spirituele begeleiders